Triitoni paar piirdus Pariisis ühe mänguga

Kati-Kreet Marrani ja Helina Rüütli etteaste teisipäeval Pariisis alanud Yonex French Openil jäi 36 minuti ja kahe geimi pikkuseks. Just nii palju kulus maailma edetabeli 22. paaril Rachel Honderichil ja Kristen Tsail Kanadast, et sama edetabeli 41. paari 21:17, 21:12 võita.

Avageimis jäid tartlannad kohe kaotusseisu 1:4, kuid õnneks ei lastud vastaseid veel kaugele. Kanadalannade 6:5 eduseisus mängiti ülipikk punkt, mis lõppes Marrani ründelöögiga auti. Intervalliks juhtis Kanada paar 11:8 ning mängu jätkudes edu aina suurenes. 19:11 eduseisus muutusid 26-aastane Honderich ja temast aasta noorem Tsai paiguti juba liiga enesekindlaks, lubades endale mitu lihtsat eksimust järjest. Marran ja Rüütel parandasid vahe 13:19-le ning pärast vastaste kolme järjestikkust tõrjeviga veel 17:20-le, kuid tagasituleku lõpetas meie omade auti servitud pall. Mängu algusest oli kulunud 17 minutit.

Teist geimi alustasid Marran ja Rüütel lustlikumalt ja juhtisid 5:3. Siis aga eksiti juba kolmandat korda servil ning enesekindlus hakkas kahanema. Honderich ja Tsai pääsesid ette 7:5 ning joogipausile mindi selleski geimis Kanada paari eduseisus 11:8. Kaitses kohati veatult mänginud kanadalannad suurendasid oma edu 17:11-le ning meie paari eksimused ei lubanud enam tagasitulekust unistada. Esimene mängu läinud matšpall jäi ka selle kohtumise viimaseks.

Teises ringis tuleb Kanada paaril rinnutsi minna kolmanda asetusega tailannadega. Jongkolphan Kititharakul ja Rawinda Prajongjai lõpetasid Taani paari Julie Finne-Ipseni ja Mai Surrowi turniiri 37 minutiga 21:16, 21:12.

Pariisi turniiritabelid
Otsepilt Pariisi turniirilt

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga