Kruus ja Üprus mängisid Grazis veerandfinaalis

BWF-i International Seriesi kategooria turniiril Austrian Open 2022 võitlesid tartlannad Catlyn Kruus (Triiton) ja Ramona Üprus (TÜASK) end naiste paarismängus veerandfinaali, kus tuli kahes geimis tunnistada Taiwani paari paremust.

Kui üksikmängus kumbki põhiturniirile murda ei suutnud, siis paaris peeti Grazi Raiffeisen Sportparki hallis kolm kohtumist. Avaringis sai Tartu paar reede õhtul kolmes geimis jagu Norra esindajatest Aimee Hongist ja Solvår Flåten Joergensenist. Avageimis jäädi peale 21:13, kuid teises olid tugevamad närvid vastastel – 28:26. Otsustava geimi võitsid Kruus ja Üprus 21:17.

Võit tõi teises ringis vastaseks tšehhitarid Kateřina Mikelová ja Sabina Milová. Laupäeva pärastlõunal toimunud heitluses läks otsustamine samuti kolmandasse geimi. Esimese võitsid 21:17 Kruus ja Üprus, teise tšehhitarid 19:19 viigiseisult 21:19. Otsustavad pallivahetused lõppesid eestlannade eduks 21:14 ning koos sellega ka 44 minutit kestnud kohtumine.

Veerandfinaalis astusid laupäeva õhtupoolikul Kruusi ja Üpruse vastu Taiwanist Vanasse Maailma saabunud Chia Hsin Lee ja Chun Hsun Teng. Numbrite poolest polnudki Lee ja Tengi ülekaal hullult suur (21:13, 21:15), kuid poolfinaalikoha vormistamiseks kulutasid nad vaid 22 minutit.

Üprus tegi kaasa ka segapaarismängus, kus prantslase Nicolas Hoareau’ga saadi avaringis jagu Austria paarist. Teine kohtumine oli neilgi Taiwani esinduse vastu, kusjuures Hong Wei Ye naispartner oli seesama Lee. Seitsmenda asetusega Taiwani paar võitis 21:12, 21:13.

Austrian Open 2022

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga